Ydelser

Kontakt

Angst

Hvis dit hverdag er præget af angst, kan det hæmme udfoldelsen af dit liv. Jeg vil hjælpe dig med at finde årsagen til din angst, når du ser dig selv i et nyt perspektiv, bliver det nemmere at arbejde med angsten. Angst kan se forskelligt ud og optræder ofte som diffuse fysiske symptomer eller som decideret panik. Mange gange kan ængstelighed og angst opstå som reaktion på stress.

Stress

Når du oplever at være i en tilstand af stress, vil livet ofte føles uoverkommeligt. Symptomerne på stress kan variere person til person, ligesom årsagerne både kan være personlige og følelsesmæssige eller arbejdsrelaterede. Stress kan medføre dårlig søvn, lavt energiniveau , fysiske symptomer og ængstelighed omkring egne evner og generelt forringet livskvalitet. Gennem samtale kan jeg hjælpe dig med at skabe de bedste rammer, for at du kan forstå din egen situation og få livsgnisten tilbage.

Depression

Depression er en tilstand af længerevarende magtesløshed, tristhed, ulykkelige følelser og ofte træthed. Det kan være svært at finde lysten til livet eller for noget som helst. Men symptomerne på depression kan se forskellige ud. Gennem samtalen med mig, synliggøres dine personlige handlingsmønstre og reaktionsmønstre. Jeg hjælper dig med at finde tilbage til dine værdier og over tid vil du opleve dig selv mere handlekraftig og livfuld.

Parterapi

Er kommunikationen kørt af sporet, ved I ikke længere, hvordan I skal gøre plads til hinanden i hverdagen? Eller ønsker I måske at blive bedre til at forstå hinanden? Der kan være mange grunde til at begynde i parterapi, og det kan virke som et overvældende skridt at tage. Men hos mig, gør jeg plads til jeres individuelle fortællinger, uden at dømme dem, og skaber et rum, hvor I kan lytte til hinanden. Målet med parterapi kan variere, det kan f.eks. dreje sig om et ønske om mere nærhed og intimitet i forholdet. Uanset hvad, vil I blive klogere på hinanden, og I vil komme stærkere og mere afklarede ud på den anden side.

Sorg

Når du kommer til mig med sorg, taler vi om hvordan sorgen kan få en plads i dit liv. Ved sorg og langvarige sorgreaktioner kan det være vigtigt at bearbejde tabet, det at miste nogen, men ligeså vigtigt er det ofte at tænke på fremtiden. Samtalerne foregår helt i dit tempo, og der er både plads til at mindes det tabte, forstå og bearbejde situationen og samtidig begynde så småt at forstå, hvordan det har ændret dit liv, og hvordan du kan møde fremtiden og din hverdag og nye relationer, hvor sorgen stadig har en plads.